Artago 17 afgelast

Beste spelers, vrijwilligers en figuranten,

Tot ons verdriet moeten wij mededelen dat wij als bestuur hebben besloten Artago 17 niet door te laten gaan. Gezien de recente maatregelen geadviseerd door het RIVM, de scouting en andere larp verenigingen en het feit dat we qua grootte bijna op de grens van 100 deelnemers zitten, vinden wij het onverantwoord om het evenement door te laten gaan. Al valt een groot deel van de deelnemers niet in één van de risicogroepen, we willen niet de kans lopen dat via ons evenement het virus zich verspreidt.

Volledige restitutie van het inschrijfgeld zullen we proberen mogelijk te maken, maar dit is afhankelijk van de kosten die wij al hebben gemaakt welke wij niet meer kunnen terugvorderen, zoals bijvoorbeeld de terrein kosten en de kosten van de opslag. 

Graag zouden wij iedereen willen vragen of het mogelijk is om het inschrijfgeld (of een deel hiervan) te doneren aan de stichting zodat we de gemaakte kosten kunnen dragen, om zonder probleem verder te kunnen functioneren dit jaar. Indien u hiervoor open staat, wilt u dan graag even contact met ons opnemen via artago@gmail.com?

We proberen het evenement als een special naar een latere datum te verplaatsen. Alleen is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van een terrein en vrijwilligers. Wij houden u hier op de hoogte van.

Met vriendelijke groet,

Christa,

namens het bestuur en de spelleiders