Vaardigheden

Iedereen speelt een ander personage met andere vaardigheden. De één speelt een magiër, de ander een vechter en weer een ander een ambachtsman. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Speel iets wat jou leuk lijkt, niet iets waarvan een ander zegt dat het leuk is. In het informatieboekje vind je meer informatie over alle vaardigheden. Ook onder het kopje Spelen bij Artago vind je een handig stappenplan voor het maken en bedenken van je personage.

Omdat de eerste twee evenementen playtests zijn, kan er nog veel veranderen. Het kan gebeuren dat de vaardigheden daarmee veranderen na het evenement, wat soms in je voordeel en soms in je nadeel kan zijn. Hier kunnen we helaas niks aan doen. Net zoals voor jou LARP nieuw is, moeten wij ook kijken of alles goed werkt. Daarom zullen we jou na het evenement ook vragen wat je ervan vond, wat zo moet blijven en wat er moet veranderen.

Tijdens het spel is er nog veel meer wat je aan vaardigheden kunt leren. Dat zal je in het spel ontdekken.

Als je niet weet wat je wil spelen, maar wel mee wil doen, e-mail dan even naar artagolarp@gmail.com. Wij helpen jou dan om iets leuks te verzinnen wat bij je past. Wil je graag iets spelen, maar staat dit niet bij de vaardigheden, dan kun je ook e-mailen. Dan kijken we wat er mogelijk is, misschien dat dit pas in het spel kan komen en niet voor je aan je eerste evenement begint.

Je kunt natuurlijk nooit van iedereen weten wat hij speelt en hoe iets werkt. Ook kun je wel eens vergeten hoe je eigen vaardigheden werken. Als je dit tijdens het spel wil weten, kom dan naar een spelleider of de informatiebalie. Je kunt altijd extra uitleg vragen!